Creative øker spillopplevelsen

Høyttalere med innebygd lydkort og kraftig bass.

(Foto: Produsenten)

Creative lanserer nye Sound BlasterX-høyttalere på gamescom, og lover dyp og virkelighetstro spillyd, spesielt med toppmodellen Kratos S5.

Kratos S5 er et 2.1 høyttalersystem som henter lyden fra PC-en digitalt via USB, og håndterer oppløsninger opptil 24-bit / 96 kHz. Vi loves en realistisk og detaljert lyd, fra høyttalere med MDF-kabinetter (trefiber) fremfor billig plast.

Effekten oppgis til 120 watt, og satellitthøyttalerne bruker et 4-tommers fulltoneelement, mens den eksterne basshøyttaleren (subwooferen) har et nedovervendt 6,5-tommers basselement som håndterer de dypeste basstonene. Høyttalerne forsøker også å appellere til det visuelle, med lyseffekter (som gudskjelov kan skrus av).

«Surroundlyd»
Der hvor Creative mister oss, er når de påstår at disse to høyttalerne pluss subwoofer er i stand til å gjengi 7.1-kanals surroundlyd. Ja, vi vet at man kan gi et inntrykk av surroundlyd ved å justere faseresponsen, men 7.1 blir det slettes ikke.

Kratos S5 kan kjøpes fra midten av oktober til 1.399 kroner.

Ønsker du billigere høyttalere, kan du i stedet kjøpe den mindre modellen Kratos S3 til 749 kroner, fra slutten av september.

Creative Sound BlasterX Kratos S3 er mindre og har mindre effekt, og koster litt over halv pris av storebror S5. Foto: Creative

blasterx.com

Les videre
Exit mobile version