B&O lyd, som er lett å bære på

BeoSound 1 kan brukes overalt i huset- til og med der strømmen ikke rekker til.

(Foto: Produsenten)

Bang & Olufsen har på IFA-messen i Berlin vist sin nyeste høyttaler, BeoSound 1. Den befinner seg i en den andre enden av pris- og størrelsesskalaen i forhold til den majestetiske BeoLab 90, som vi er i gang med å teste. 

Det er snakk om en kompakt, aktiv høyttaler med mulighet for batteridrift. Bruker man den i stuen, der den takket være 360-graders lyd kan settes opp hvor som helst. Høyttaleren kan brukes med strømledningen tilkoblet. Man kan også ta den med seg rundt i huset eller ut i hagen, da kan den spille opptil 16 timer med de innebygde batteriene (eller fire timer på festvolum).

Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, presenterer BeoSound 1 på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Bilde

BeoSound 1 består av to enheter, en 4″ baseenhet og en 1,5″ fulltone. Den samlede forsterkereffekten er 60 W. Høyttaleren er i aluminium og på størrelse med en bordlampe.

BeoSound 1 til venstre. Det er BeoSound 2 til 15.595 kroner til høyre. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Bilde

Det er support for streamingtjenestene Spotify (Connect) og Deezer, video fra QPlay samt internettradio fra TuneIn. Men kan også spille lokale filer med AirPlay, GoogleCast og DLNA, og streame fra mobil, nettbrett og bærbar med Bluetooth.

En test av BeoSound 1 kommer i vårt septembernummer, om en ukes tid.

Retouch by: Wetouch Imagework

Fakta BeoSound 1

Pris: 11.995 kroner

bang-olufsen.com

Les videre
Exit mobile version