B&O BeoLab 12 nå også i hvit

Den flate vegghøyttaleren fra Bang & Olufsen kommer i hvit utførelse og passer nå i enda flere stuer.

Bang & Olufsen lover med de aktive BeoLab 12 ”kraftig akustisk ytelse i intelligent design som er formet etter veggen, og nå kan interiøret i enda flere hjem få glede av den enestående lyden.” Nå kommer den nemlig i hvit utførelse, i tillegg til aluminium.

B&O har gått hardt inn for å fusjonere form og funksjon med BeoLab 12, som vil se vakker ut sammen med hvilken som helst veggmonterte flatskjerm. Høyttalerne er virkelig lekre, og nå som de også kommer i hvitt, vil modellen kunne pryde enda flere interiør.

Voksende interesse
Veggmonterte høyttalere er av voksende interesse blant interiørbevisste. Stadig færre ønsker store høyttalere, og med mindre du har bygget høyttalerne inn i veggen, er flate, vegghengte høyttalere det mest attraktive for mange. Spesielt når vi snakker bakhøyttalere i et flerkanalsoppsett. Da kan du endelig få høyttalere bak deg, uten å måtte dra sofaen langt ut fra bakveggen (noe blir nødvendig, for at alle i sofaen skal kunne høre lyden godt fra begge bakhøyttalerne).

Ulempen med flate vegghøyttalere er at lyden sjeldent er veldig fyldig og involverende. Det lover Bang & Olufsen at ikke er tilfellet med BeoLab 12.

Lanseringen av B&O’s vegghøyttalere i hvitt er i følge produktsjef Michael Jensen, ”et resultat av et sterkt behov i markedet, og gir de som elsker god lyd i hjemmet enda flere innredningsalternativer.”

BeoLab 12 koster 35.200 kroner for et par, inkludert veggfeste. B&O lover fyldig bass, men om du likevel skulle ønske en subwoofer, er BeoLab 11 til 13.900 kroner et naturlig alternativ.

bang-olufsen.com

B&O BeoLab 12 har den karakteristiske linsen, som sprer diskanten jevnt ut i rommet.
Les videre
Exit mobile version