Smidige støyreduserende propper

Beoplay slipper robuste men lette ørepropper for reisende.

Når du sitter på toget eller flyet, eller kontoret for den saks skyld,er det fint å kunne stenge ute alle ulyder. Men støyreduserende hodetelefoner pleier ofte å være litt klumpete. Det håper Bang & Olufsen å kunne bøte på med sine nye BeoPlay H3 ANC.

De har nemlig forsøkt å lage så komfortable og lette in-ear-hodetelefoner som mulig. De er laget av lettvektsmetall som både gjør dem robuste og ripefrie, men også meget lette. Den trekantede formen sies å passe perfekt i øret, og det følger med flere propper i ulike størrelser.

Les også vår test av de støyreduserende hodetelefonene BeoPlay H8

Støyreduksjonen skjer ved at mikrofoner måler støyen i omgivelsene og sender det til en prosessor som genererer et motfasesignal, slik at ulydene kanselleres. Batteriet skal holde i 20 timer, mer enn nok til en lengre reise. Går det tomt for strøm, kan man fortsette å lytte, men da uten støyreduksjon.

Selvsagt skal de låte bra også. I følge B&O har målet vært å finne den perfekte balansen av lyd, støy og stillhet, slik at man slipper å skru opp volumet for å oppfatte de små detaljene.

BeoPlay H3 ANC kommer i salg i oktober-november i B&Os egne butikker, online på www.beoplay.com og i utvalgte fysiske butikker. Prisen blir 2.399 kroner.

https://youtu.be/acyZ9ehgbps

Les videre
Exit mobile version