Innbrudd på Audeze-fabrikken

Tyver stakk av med hodetelefoner og utstyr verdt en kvart million dollar.

Audeze nyter stor popularitet for tiden. Noen velger til og med kriminelle veier for å få kloa i de ettertraktede hodetelefonene. Hovedkvarteret i Costa Mesa, California ble denne helgen robbet for hodetelefoner og produksjonsmateriell verdt 250.000 dollar, rundt 1.8 millioner kroner. Tyvene tok seg inn ved å skjære hull i inngangsporten og åle seg langs gulvet, skriver Stereophile.

Innbruddet ble gjennomført av profesjonelle med skimasker og hansker, men bærer preg av at tyvene har hatt informasjon fra innsiden. Alarmen skal ikke ha gått av, fordi bevegelsessensorene var designet til å overse mus, rotter og andre dyr som beveger seg i lav høyde nede langs gulvet.

De kritikerroste LCD-X hodetelefonene skal være blant de stjålne artiklene. Audeze-sjef ber derfor forbrukere være ekstra oppmerksomme og skeptiske til hodetelefoner til sterkt nedsatte priser, eller fra ikke-autoriserte forhandlere på eBay og Amazon.com. Audeze har også utlovet 10.000 dollar i dusør for informasjon som kan hjelpe til med å fakke tyvene.

Serienummer kan sjekkes opp mot Audeze sitt register på hjemmesiden deres.

www.audeze.com

Les videre
Exit mobile version