Nyhet

IFA 2022: Ørepropper til jobb og fritid

Jabra Elite 5 lover å stenge omverden ute

JabraElite5 TOP

JabraElite5 TOP

For første gang siden 2019 er den store elektronikkmessen IFA tilbake, og tradisjon tro er man i den tyske hovedstaden Berlin.

Danske Jabra benyttet seg av muligheten til å lansere sine nye trådløse ørepropper med såkalt hybrid støyreduksjon, basert på Qualcomms QCC3060 Bluetooth chipset.

Jabra Elite 5 kommer med Bluetooth Multipoint, som gir øreproppene mulighet til tilkobling av to enheter samtidig. (Foto: Jabra)

Hybrid ANC (Active Noise Cancellation), som Jabra kaller det, benytter feedback-mikrofoner inne i øret og feedforward-mikrofoner utenpå. Det betyr at ANC-ytelsen er mindre følsom ovenfor hvordan man plasserer øreproppene i ørene, samtidig som det sikrer at du får en mer stabil støyreduksjon på tvers av et bredt lydspektrum, forklares det.

I tillegg skal 6-mikrofoners telefoniteknologi – takket være de utvendige mikrofonene som alltid er aktive, samt de innvendige mikrofonene som automatisk aktiveres når det blåser – sørge for pålitelige telefonsamtaler.

Øreproppene kommer også med Alexa Built In og Google Assistant for håndfri betjening. Jabra lover dessuten enkel parring til bl.a. Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair. (Foto: Jabra)

Jabra Elite 5 kommer med justérbar equalizer. De er også IP55-sertfiserte. Batteritiden er oppgitt til 7 timer med ANC på (og i alt 28 timer med oppladningetuiet).

Pris og tilgjengelighet

Jabra Elite 5 kan kjøpes nå hos utvalgte forhandlere til en veiledende pris på 1.699 kroner.

Les videre
Exit mobile version