Hodetelefoner fra Musical Fidelity

Musical Fidelity MF-100 går rundt ørene og skal gi klar og naturlig lyd.

At hodetelefoner har blitt en stadig mer lukrativ bransje er lett å se på alle tradisjonelle hi-fi-produsentene som nå entrer markedet. Høyttalermerker som Focal, Kef, Klipsch og PSB er bare noen av tradisjonelle hi-fi-aktører som har forsøkt seg, mange med bra hell.

Britiske Musical Fidelity er på sin side kjent for glimrende elektronikk, da spesielt forsterkere, men også digitalomvandlere og nettverksspillere. Og hodetelefonforsterkere.

I det siste har hodetelefoner også blitt lagt til i porteføljen. Det er da tre modeller, deriblant to in-ear-varianter og nå den fullstørrelses MF-100, tilgjengelig i svart utførelse.

Musical Fidelity har aldri vært fans av overprising, koster MF-100 ”bare” rundt tusenlappen. Til prisen hevdes ”klar, naturlig lyd” og ”samme studiokvalitet som Musical Fidelity har vært kjent for”.

Høyttalerelementene har vært designet fra bunnen av og skal gi en meget flat og vid frekvensrespons med lav forvrengning.

Ekte lær rundt ørene skal gi maksimal komfort, og for å være relevant for de mange smartmobilbrukerne, er en mikrofon for håndfrie samtaler også på plass.

Hodetelefonene er foldbare, for den reiseglade.

audiocompaniet.no
musicalfidelity.com

Les videre
Exit mobile version