God lyd i støyende omgivelser

BlueParrott Xpressway II er et hodesett med ekstremt effektiv støydemping.

BlueParrott Xpressway II er et trådløst bluetooth-hodesett for telefonsamtaler, beregnet for folk på farten eller i et støyende, åpent kontorlandskap.

Hodesettet veier kun 20 gram, og har i følge importøren en av markedets beste støydempingsteknologier. Det kan kobles opp mot ethvert bluetooth-kompatibelt produkt.

Den aktive støydempingsteknologien kalles Xtreme Noise Suppression, og sies å redusere 94 prosent av bakgrunnsstøyen. På den måten skal du få klar lyd med lav støy uansett omgivelsene rundt deg.

Hodesettet skal dessuten oppskalere den begrensete lydkvaliteten på telefonstemmen, slik at det blir enklere å høre hva motparten sier. At det for eksempel aldri lenger er tvil om man sier ”s” eller ”f”.

To telefoner kan kobles til på én gang, eller en og en samtidig. Når hodesettet er slått på, forsøker det automatisk å koble til den siste enheten den var paret med.

Det oppladbare batteriet skal holde i sju timer før det må lades på nytt, slik at Xpressway II kan brukes en hel arbeidsdag.

Takket være A2DP-støtte kan hodesettet tilkobles musikkspilleren, GPS-en eller andre bluetooth-kompatible enheter. Lydkvaliteten påstås å være god nok for musikk.

En ny type ørebøyle gjør at Xpressway II kan bæres utenpå øret i stedet for i øret som er det vanligste. Alternativt kan det bæres over hodet eller bak nakken.

BlueParrott Xpressway II koster veiledende 1.249 kroner.

ttmicro.no

Les videre
Exit mobile version