Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition er skreddersydd B&O

Om du vil ha Bang & Olufsen-hodetelefoner som ikke ser ut som alle andres, kan du nå kjøpe (nesten) unike spesialutgaver.

Bang & Olufsen er kjent for sine eksklusive produkter med utsøkt finish og byggekvalitet. Og selv om det koster litt ekstra, har spesielt Beoplay-serien vært en stor salgssuksess.

Nå kommer Bang & Olufsens designstudio i Struer med en hjelpende hånd til de som ønsker seg noe helt unikt: Beoplay EX Atelier Edition er «skreddersydde» versjoner av den populære Beoplay EX trådløse øreproppen.

Kolleksjonen produseres på bestilling i begrensede antall. Og fargen Lime Green blir den første lanseringen i Atelier Editions.

Les også Beoplay EX: De kunne vært fantastiske Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. Er de også blant de beste?

«Flere og flere kunder etterspør håndverk i verdensklasse og skreddersydde produkter. De vil ikke ha masseproduksjon, men i stedet noe unikt og personlig. Disse produktene vil kun bli laget på bestilling i et ekstremt begrenset antall og vil derfor være limited editions«, sier administrerende direktør Kristian Teär fra Bang & Olufsen.

Nøyaktig hvor få eksemplarer som vil bli laget av den limegrønne varianten fremgår ikke i historien, men den kan reserveres allerede nå på bang-olufsen.com til en veiledende utsalgspris på 7.299 kroner. Det er 3100 kroner dyrere enn «folkeversjonen», som er tilgjengelig i rødt, svart gull og antrasitt.

<
>
Beoplay EX Atelier Edition er identisk med den vanlige utgaven, men i en utsøkt limegrønn farge. (Foto: Bang & Olufsen)
Les videre
Exit mobile version