To nye mikroprojektorer fra 3M

3Ms nye mikroprojektorer MP160 og MP180 har god lysstyrke og lover høy brukervennlighet.

De to nye mikroprojektorene MP160 og MP180 har begge en lysstyrke på 30 Lumen. Dette virker ikke mye, men en lommeprojektor har kort projiseringsavstand og trenger ikke mer i de fleste tilfeller. Blås bildet opp på seteryggen foran deg på flyet eller toget, for å nyte film på den lange reisen. Eller ligg i senga og projiser mot taket. Da må det være mørkt i rommet, fordi avstanden blir lang i forhold til lysstyrken.

Begge projektorene har to timres batteritid og SVGA-oppløsning (800 x 600 piksler), som er høyt nok for å vise presentasjoner, video og bilder. Lampen er av typen LED, med opptil 20.000 timers effektiv levetid!

MP180 er utviklet for den som er på farten og ønsker å være mobil. Den kan gjøre mindre presentasjoner uten bruk av laptop. PowerPoint-filer, video, bilder og dokumenter kan vises, og gis enkelt tilgang til i menyen med berøringsskjerm. Projektoren har dessuten innebygd nettverkskort som gjør at du kan lese internettsider rett på veggen via trådløst nettverk. Bluetooth lar deg overføre filer trådløst fra laptop eller mobiltelefon til projektoren, som har 4 GB internminne og plass for ekstra minnekort av typen mikro SD. Alternativt kan dette gjøres via USB-kabel.

MP160 er den billige og nedstrippete varianten. Den har samme bildekvalitet som MP180, men har ikke minnekort, leser ikke datafiler og kan ikke tilkobles WiFi. Nødvendige videokabler for tilkobling til avspiller følger med.

Les videre
Exit mobile version