Nyhet

Økonomisk 2.1-lydplanke fra Sony

Om du vil løfte lydoplevelesen i stua uten å punge ut, kan Sony HT-S400 være et godt alternativ. Den byr på både 2.1-lyd - og et dusin fagbegreper

S400 lifestyle Large

S400 lifestyle Large

Hvis du vil ha bedre lyd til TV-en, uten å måtte ofre både oppsparingen og stua på et komplett hjemmekinoanlegg, da er en lydplanke midt i blinken. Og den nye Sony HT-S400 ser ut til å kunne løse det behovet for mange.

Det er snakk om et 2.1-kanal system, altså en lydplanke med separat subwoofer. Men ingen bakhøyttalere. For å oppnå den samme surroundeffekten bruker Sony sin egen virtuelle løsning, som de har valgt å kalle S-Force PRO Front Surround-teknologi.

De flotte fagbegrepene fortsetter i beskrivelsen av HT-S400 lydplanken , hvor det beskrives at frontenhetene er av typen X-Balanced – som betyr at de er firkantede i stedet for runde. Og med Separated Notch Edge-teknologi, som betyr at opphenget har riller.

Om subwooferen får vi at det den er trådløs og utstyrt med en 160 mm bassenhet. Å kalle en 6,5″ enhet «stor» er nok å ta i litt, men den skal i hvert fall levere nokså god bass i en ikke alt for stor stue.

Sony HT-S400 er et rimelig 2.1-sett med lydplanke og trådløs subwoofer. (Foto: Sony)

Da vi er i en mer budsjettvennlig prisklasse, er det ingen vits å spørre om Dolby Atmos og lignende finesser. lydplanken støtter Dolby Digital og ukomprimert LCPM. Ferdig. Har du en Sony Bravia-TV, kan HT-S400 tilkobles trådløst med Bluetooth. Ellers er det HDMI ARC og optisk digitalinngang.

På Sonys nettside kan man lese at lydplanken måler 90 cm i bredden og 6,4 cm i høyden, og subwooferen måler 19,2 x 38,7 x 40 cm (BxHxD).

Pris og tilgjengelighet

HT-S400 kan kjøpes  fra april 2022 til en veiledende pris på 3.000 kroner.

Les videre
Exit mobile version