Nye versting-suber fra SVS

Med 16" tommers basselement!

SVS trenger ingen videre introduksjon for subwooferfans: Det amerikanske firmaet har en rekke kapable bassmaskiner på merittlisten, inkludert modeller som SB13-Ultra og PB13 Ultra.
Nå er amerikanerne tilbake med to ferske subwoofermodeller basert på et helt nytt og spesielt 16″ basselement og ny forsterkerteknikk.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

De to nyhetene heter SB16-Ultra og PB16-Ultra. De kommer med henholdsvis lukket kabinett og bassrefleks, og er i følge SVS de største og kraftigste subwooferne de har produsert noensinne! Det spesielle basselementet har litt større membranareal enn en vanlig 15-tommer, kombinert med et ekstra tykt og kraftig oppheng som gir ekstrem slaglengde. Talespolen måler hele 8″ i diameter og gjør at elementet tåler store mengder effekt. Forsterkeren bruker MOSFET transistorer og yter hele 1500 watt kontinurlig (5000 watt peak).

(Foto: Produsenten)

De nye SVS-subene kommer også med innebygd DSP og en nedlastbar app til mobil som skal gjøre det lettere å finjustere bassresponsen i rommet.

SVS SB16-Ultra og PB16-Ultra ble nettopp lansert under Rocky Mountain Audio Fest og skal være leveringsklare på det amerikanske markedet fra 1. November.

Kommer til Norge i november
Ny norsk importør for SVS er Spaceworld Soundgarden. Kategorisjef for lyd, Christian Åkre, sier til Lyd & Bilde at de nye subwooferne vil lande i Norge «sent i november.

– Vi har en hyggelig utvikling med styrket norsk krone, som gjør at vi kan lansere disse modellene med svært aggressive prispunkter, forteller Åkre.

Her er de norske prisene:

SVS SB16 ULTRA SUBWOOFER BLACK HIGH GLOSS kr 19.995,-
SVS PB16 ULTRA SUBWOOFER BLACK HIGH GLoSS kr 25.995,-

Mer info om bassnyhetene her:
https://www.svsound.com/pages/16-ultra-series

Les videre
Exit mobile version