60 tommers LED-TV fra Samsung

Samsungs nye toppmodell er full av smarte tjenester.

Samsungs utvider nå den populære 8-serien sin med toppmodellen UE60D8005. De slanke designlekre skjermene har til nå vært begrenset oppad til 55 tommer, om vi ser bort fra plasmamodellen PS64D8005.

Smart-porteføljen blir også oppgradert. Alle som har en 2011 modell Smart-TV (eller 2010 Internet-TV) tilgang til den nye tjenesten Viaplay i samarbed med Viasat. Viaplay er en betal-TV tjeneste hvor man bl.a får tilgang til alle kampene fra UEFA Champions League, Formel 1, tusenvis av filmer, kjente TV-serier og catch-up-innhold fra TV-kanaler som TV1000, TV3, Viasat 4, Viasat Nature, Viasat Explorer og Viasat Nature. Avtalen mellom Viasat og Samsung gjelder for hele Norden.

Nye app-er

Noen av de nyutviklede lokale og globale app-ene som viser frem på den store skjermen i forbindelse med IFA, er filmklipp i 3D på YouTube, direktesendte sportsarrangementer, forhåndsvisning av MTGs program via Viasat sin tjeneste Viaplay, samt den nye musikktjenesten Kiwi Music som tilbyr millioner av låter og titusener av musikkvideoer direkte på TV-en.

 

 

Les videre
Exit mobile version