Ny kraftkar fra Onkyo

Onkyos nye toppreceiver TX-NR5009 er nå på plass i butikkhyllene.

TX-NR5009 er den største receiver-modellen fra Onkyo, og her spares det ikke på kruttet fra japanernes side. En kraftig ringkjernetransformator sørger for kraftleveransene, som er oppgitt til 220 watt i hver av de 9 kanalene. Disse kan enten drive et 9.1 oppsett inkludert ekstra bak, høyde- og bredde kanaler, eller du kan bruke de ekstra forsterkerne til å bi-ampe front, senter og/eller bakhøyttalerne i et 5.1/7.1 system. Lyddelen bruker en 192 kHz/32 Bit audio DAC i samtlige kanaler.

Onkyo har ikke ligget på latsiden når det gjelder videodelen heller. Her brukes den høyt spesifiserte Vida-prosessoren fra HQV til å  sikre optimal bildekvalitet fra alle videokilder du kobler til receiveren. Den har dessuten egen ISF- fargekalibrering som lar deg finjustere bildeparametrene for hver inngang. Dette kan ha fordeler i de tilfellene man har mange videokilder, men kun en ledning til skjermen eller projektoren – eller hvis skjermen din mangler mulighet for fargekalibrering.

Receiveren er THX-godkjent for større rom med ”THX Ultra2 Plus”, og har selvfølgelig de høyoppløste lydformatene DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD ombord. Den har også det nye DTS NEO:X™-formatet som omgjør 5.1- til 9.1-kanalslyd. Blant andre finesser har TX-NR5009 som andre Onkyo-modeller tilgang til Spotify via nettverksinngangen (krever Premium abonnement).

Veiledende pris: 24.995 kr

http://www.eu.onkyo.com/en/

Les videre
Exit mobile version