Unik høyttaler med AirPlay

Du kan strømme høyoppløste filer til de trådløse Eclipse TD-M1, og det eggformede kabinettet skjuler en unik konstruksjon

Eggformen ser kul ut og gjør at Eclipse TD-M1 skiller seg ut blant firkantede bokser. Men de trådløse høyttalerne er ikke laget slik bare for designets skyld. Formen gjør at høyttalerne ikke har problemer med stående bølger og diffraksjoner som ødelegger lyden, og så huser kabinettet en spesiell høyttalerkonstruksjon.

De små høyttalerne har et 8 cm fulltoneelement, som dekker det meste av frekvensområdet man trenger til musikk. Dypbass unntagen, med en frekvensrespons på 70Hz til 30kHz.

Som så mange andre nye høyttalere om dagen, har også Eclipse TD-M1 innebygget forsterker – med 20 w effekt, og digitalomvandler. Du kan altså strømme musikk fra mobilen, rett til høyttaleren, eller koble til tv-en og en laptop (USB) i tillegg, og ha alle de viktigste digitale lydkildene spillende på Eclipse TD-M1.

Den støtter trådløs strømming med AirPlay, slik at du kan nyte bedre lydkvalitet fra strømmetjenester som Wimp HiFI.

Høyttalerens digitalomvandler – DAC, jobber med opp til 24-bit/192kHz filer via USB, eller 16-bit/44,1kHz filer via AirPlay, og du kan styre den med en app på mobilen eller nettbrettet.

Eclipse TD-M1 er i salg fra 31. mars, til 1300 USD, norsk pris og distribusjon er ikke kjent.

 

Les videre
Exit mobile version