Nyhet

Technics SU-GX70 nettverksforsterker

Strømmer alt og kan kobles til tv og platespiller.

Med en fot i begge leire, er Technics SU-GX70 forsterkeren du skal ha hvis du både vil ha strømming, og et sted å plugge inn platespilleren.

Den elegante forsterkeren hører til Technics Grand Class-serie, og er en integrert premium-forsterker med strømming, analoge og digitale innganger, med HDMI for tv-lyd og inngang for platespiller.

SU-GX70 er bygget på samme måte som Technics digitale forsterkere med JENO Engine for støyfjerning, Twin Power strømforsyningen vi kjenner fra SU-G700M2, og Technics LAPC som fasekalibrerer utgangstrinnet for å tilpasse ulike høyttalerkarakteristikker.

Foto Technics

Her får man Chromecast innebygget, med støtte for for Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz, og senere også for Amazon Music HD.

Den vil også få støtte for Roon, i en kommende fastvareoppdatering.

Den støtter også Tidals MQA-filer med høyoppløst lyd. og man kan strømme trådløst med Wi-Fi – trådløst eller Ethernet – AirPlay 2, eller Bluetooth. Det er også radio her, og man kan velge mellom FM, DAB+, og internettradio.

Veldig fleksibel altså, og bak har den to analoge innganger, tre digitale (to optiske og en koaksial), pluss USB-B bak, USB-A foran, og en platespillerinngang for MM-pickuper.

Det er også HDMI-kontakt her for styring av tv-lyden over anlegget. SU-GX70 har også en analog utgang for separat forsterker, eventuelt subwoofer, og Technics oppgir effekten til 40 W per kanal i 8 Ohm, 80 W i 4 Ohm.

SU-GX70 er tilgjengelig i juni, prisen er ennå ikke fastsatt.

Technics SL-1500C i hvitt

Foto Technics

Den svært gode SL-1500C, er en av våre favoritter i sin prisklasse, og nå kommer den i hvitt, med en Ortofon 2M Red MM pickup ferdig montert og klar til å spillle.

Frank Balzuweit, senior produktsjef hos Technics Europe, sier i en pressemelding at den hvite utgaven understreker den enkle og ekte estetikken til en SL-1500C, som bare har det mest nødvendige for å spille plater.

SL-1500C har innebygget phonotrinn, og man kan velge å bruke det, eller koble til et separat phonotrinn, eller en forsterker med phonotrinn. Som SU-GX70.

Foto Technics
Les videre
Exit mobile version