Rimeligere platespiller fra Thorens

I TD 203 kan man skaffe seg en forseggjort platespiller, som konkurrerer med Rega og Pro-ject-spillere under 10.000 kr.

Thorens er best kjent for sine skikkelige, men kostbare platespillere. Deres aller billigste spillere har ikke alltid klart å hamle opp med de billigste variantene fra Rega eller Pro-ject. Derfor er det betryggende at den nye TD 203 ikke skal slåss i budsjettklassen, men to hakk opp på rangstiden, hvor de gode spillerne starter på 5000-6000 kr.

Thorens TD 203 kommer nesten ferdimontert med arm, pickup og alt som skal til for å spille plater. Den koster 7000 kr med alt inkludert, som sagt et par hakk opp fra budsjettklassen, men så er TD 203 langt skikkeligere bygget.

Den leveres med en ferdigmontert TP82 arm, med bare ett sentralt opphengspunkt – så kalt unipivot – for minimalt med friksjon. Utstyr vi vanligvis forbinder med dyrere platespillere. Unipivot har en fordel til. Med motvekten hengende under opphengspunktet, justerer tyngdekraften nålearmens vinkel i rillene automatisk.

Den beltedrevne spilleren har elektronisk hastighetsskifte og leveres med en TAS 257 pickup (MM) som passer i de fleste forsterkeres platespillerinngang.

Thorens-spilleren – som leveres i sort, hvitt eller rødt, med støvlokk, er et interessant alternativ til de som er villige til å betale mer for en spiller som lyder bedre.

 

Les videre
Exit mobile version