Nyhet

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – forbedret utgave

Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.

Turn3 straight 5 Lifestyle

Turn3 straight 5 Lifestyle

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2, er som navnet avslører en ny utgave av en spiller vi kjenner fra før. Den kommende MK2-utgaven er forbedret på flere vesentlige områder, alt naturligvis for bedre lyd enn før.

Selv om tyske Reloop er best kjent for sine DJ-spillere, skapte de seg et navn i hi-fi-kretser på rekordtid med Turn 5 og Turn 3. Denne gangen er det altså sistnevnte som har gjennomgått en transformasjon med en rekke endringer.

Blant annet har nye verktøy gjort det mulig for Reloop å øke kvaliteten på lageret til drivverket og tonearmen, som her er vist i ny utgave.

Foto: Reloop

Armrøret er støpt i ett stykke, med avtakbart pickup-hus med SME-fatning sånn at det er enkelt å bytte pickup. Det følger med en ferdig montert Ortofon 2M Red MM-pickup, og innebygget phone-trinn av høy kvalitet.

Reloop Turn 3 MK2 bak

Spilleren har også fått en heltstøpt aluminiumstallerken med demping og ekstra masse. Undertallerkenen er innstøpt og skal sammen med den nye tallerkenen, gi jevnere rotasjon og stabilitet.

Man kan også lage digitale kopier av vinylplatene ved å koble spilleren til en til PC eller MAC via USB-utgangen. Turn 3 MK2 er priset til 7495 kroner, det er veldig konkurransedyktig i denne klassen etter vår mening.

Foto: Reloop

 

Les videre
Exit mobile version