Nyhet

Quad Artera Solus Play

Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.

De som er blitt grå i hyssingen husker kanskje de flate elektrostathøyttalerne, og rørforsterkerne best, men i de siste årene har britiske QUAD syslet mer med stilrene strømmeprodukter.

Etter noen år med famling, har de fått noen oppegående folk til å rydde opp i designet, og Artera-serien er blitt noe av det peneste fra den kanten på mange år.

Serien består at en rekke, kompakte, forsterkere, en CD-spiller og nå en komplett strømmeforsterker av den integrerte sorten.


Som man kan se av bildet over, er det full pakke i Artera Solus Play, som den heter. Den har sågar CD-spiller innebygget, og støtte for både analoge og digitale lydkilder.

Den støtter også DTS Play-Fi, som brukes til strømming, og kan synke med andre produkter eller høyttalere, hvis man vil utvide med lyd i flere rom. Såkalt multirom.

Det den ikke har, er AirPlay, Chromecast eller støtte for Roon

Artera Solus Play har også Bluetooth, støtte for lydfiler opptil 24-bit, 192 kHz over Ethernet, og Play-Fi-appen har støtte for alle kjente strømmetjenester, Spotify, Qobuz og Tidal blant annet.

Forsterkerdelen er oppgitt til 75 w per kanal, stabilt foret med strøm fra en 300 VA trafo og 2 x 15000 uF strømkapasitet per kanal.

 

Les videre
Exit mobile version