Project fornyer platespillerne

Den rimelige testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon, og den nye Xtension 9 kommer endelig i etterlengtet entusiastutgave

Project lager platespillere i alle prisklasser. Den nye Xtension 9 er langt fra den dyreste, selv med en startpris på 17.000 kr. Spilleren ble vist på High-End messen i Munchen i 2013, og kommer først i butikkene i februar.

Den har fått et massivt chassis, kledd i høyglans oliven, mahogni eller sort lakk, og leveres med 9-tommers Evolution tonearm og innebygget Speed Box strømforsyning, med helstøpt aluminumstallerken og skikkelige føtter. Her vist i oliventre, med støvlokk.

Testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon kalt DC, og leveres fra nyåret med oppgradert DC-motor. Spilleren md den nye motoren som skal være mer stabil og gi mer ro i lydbildet, vil bli å finne i tre varianter.  Grunnversjonen Debut Carbon DC med påmontert Ortofon OM10 pickup til 3.500 kr.

Fiks ferdig til å spille rett ut av esken, i en versjon kalt Debut Carbon DC 2M Red, med en enda bedreOrtofon pickup påmontert til 4.000 kr – og Debut Carbon DC Esprit til 4.500 kr. Med samme 2M Red pickup, men med avtagbar kabel og akryltallerken, som vist på bildet:

Testen av Debut Carbon leser du her

1xpression Carbon Classic er en finere utgabe av 1xpression Carbon, og leveres med en  8,6-tommers Evolutionarm, en sølvfarget utgave av Ortofon 2M kalt 2M Silver pick-up, og leveres i høyglans oliven, mahogni, hvitt eller svart, til  7.500 kr.

 

Spilleren vil fremdeles kunne leveres i utgaven 1xpression Carbon, med sandwichtallerken og 2Mred pickup til 6.500 kr.

Les videre
Exit mobile version