Nye AirPlay-høyttalere fra B&W

Bowers & Wilkins slipper to nye trådløse iPod-høyttalere i stilig, minimalistisk design.

De to nye modellene heter A5 og A7, og treffer butikkhyllene i oktober.

Både A5 og A7 deler designuttrykk med skrivebordshøyttalerne MM-1, og ser i bunn og grunn ut som to stykk MM-1 smeltet sammen til en. De plasserer seg over og under B&Ws allerede velkjente iPod-høyttaler, Zeppelin, i pris.

Den dyrere A7-modellen bruker en 15 cm stor bassenhet med kevlarforsterket membran, sammen med doble 25mm diskanter og 75mm mellomtoner. Til å drive disse brukes fem separate forsterkerkanaler på 4 x 25 watt til diskant/mellomtone pluss 1 x 50 watt til bassenheten. Noe som skulle bety kraftfull, fyldig og finkornet lyd fra B & W- høyttaleren.

Den rimeligere A5-modellen er mer kompakt, og bruker en noe enklere toveis høyttalerløsning med to 25mm diskanter og to 10cm basser med 2 x 20 watt forsterker.

Både A5 og A7 er AirPlay-kompatible, som vil si at man enkelt kan strømme musikk til dem fra iPhone, iPad eller en datamaskin med iTunes. Høyttalerinnstillingene kan også gjøres med Bowers & Wilkins’ egen Set-up App.

Norsk importør Hi-FI Klubben har ikke bekreftet prisene enda, men vi gjetter på rundt 4.000 respektive 7.000 kroner for A5 og A7.

 

Les videre
Exit mobile version