Nyhet

Ny utgave av Vertere Phono-1

Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L

Vertere Phono 1 Orange 2

Vertere Phono 1 Orange 2

Forskjellene er subtile, men betydelige. Slik forklarer Touraj Moghaddam, grunnlegger og direktør for London-firmaet Vertere sin nye utgave av deres prisbelønte platespillerforsterker.

Det er den tredje versjonen av forsterkeren, som nå har fått en «L» på slutten og som nå heter Vertere Phono-1 MKII L Phono Preamplifier.

Den nye utgaven har forbedret ytelse, et nytt gullbelagt L-formet printkort og enklere tilgang til DIP-switchene til tilpasning av belastningsimpedans, inngangskapasitet og forsterkning. Enheten er tilgjengelig nå og koster EUR 1895.

Innmaten i RIAA-forsterkeren er forbedret. Igjen. (Foto: Vertere)

Bløt jord

Forsterkeren har en usedvanlig kontakt til valg av jording av signalet, hvor man kan velge mellom Hard Ground, Ground Lift og Soft Ground. I visse anlegg kan dette resultere i enda lavere bakgrunnstøy fra platespilleren.

DIP-switchene i bunnen av enheten gjør det mulig å velge mellom 15 inngangsimpedanser og 9 forskjellige kapasitanser samt 10 valgmuligheter for forsterkning. Slik kan man for eksempel temme en skarpt klingende MC-pickup ved å legge til kapasitans i stedet for å redusere inngangsimpendansen.

Phono-1 MKII L fås i en rekke finishes for å passe til anlegget og andre Vertere-enheter.

 

<
>
Phono-1 MKII L fås i en rekke finishes for å passe til anlegget og andre Vertere-enheter.

 

Les videre
Exit mobile version