Ny hifibutikk

Med asiatiske hi-fi produkter, satser Hifi-butikken på å nå norske kunder med forsterkere, CD-spillere og digitalkonvertere fra Kina og Taiwan.

Nettbutikken heter enkelt og greit hifi-butikken.no, og importerer Bada fra, og Firestone Audio fra Taiwan.

Bada lager CD-spillere  og forsterkere, mens Firestone Audio lager digitalkonvertere, RIAA-forsterkere, hodetelefonforsterkere, hvor prisene starter på 1300 kroner.

− Målet er å øke interessen for asiatiske merker, som jeg tror vil komme for fullt. Jeg er veldig interessert i hifi, og har lyst til å prøve å få nye merker på markedet. Dette er et veldig spennende prosjekt for meg, sier Jørn Eilertsen.

Som også importerer Bada fra Kina, som lager rimelige CD-spillere og forsterkere, hvor prisene starter rundt 5000 kroner, men også rimelige kabler og høyttalere.

Før Eilersten lanserte nettbutikken, kjøpte han Bada Hifi på nettet. Han ble imponert over hvor bra lyd han fikk til en billig penge.

− Lyden er like bra, hvis ikke bedre, enn hos de tradisjonelle merkene. Jeg oppdaget at man ikke trenger å betale store summer for kvalitet, og det er noe jeg håper andre også finner ut av, sier Eilertsen.

Hifi-butikken.no

Les videre
Exit mobile version