Naim slipper Mac-program til sine musikkspillere

Mac-versjonen av Naims n-Serve kontrollprogram gir Apple-brukere mulighet for å styre sine Naim-servere rett fra Mac-en.

Programmet, som kan lastes ned gratis fra Naims hjemmeside, gjør nå at Mac-brukere kan styre sin musikkstrømmer direkte fra datamaskinen. Tidligere har programmet kun vært tilgjengelig for Windows.

n-Serve fungere med Naim HDX, UnitiServe, NS01, NS02 og NS03.

Med programmet kan du lage og redigere spillelister, bla etter omslagsbilder, redigere metadata (data om hver sang som artist, låt, kategori osv), få tilgang til internettradio og få utvidet metadata om musikken i ditt bibliotek. Har du for eksempel et album av Michael Jackson, kan du klikke på artisten og få en liste over alle utgivelser Michael har vært med på.

Nytt for Mac-versjonen som ikke Windows-versjonen har ennå er dra-og-slipp-redigering av spillelister, direkte lenker til Google, Wikipedia og YouTube i applikasjonen for å kunne utforske alt du ønsker å vite om musikken din, samt muligheten til å lenke dine favorittradiostasjoner til en nettside som viser programinformasjon.

naimaudio.com 

Les videre
Exit mobile version