Mono blir ny Klipsch-importør

Mono AS overtar agenturet på de populære amerikanske høyttalerne.

Klipsch har i en periode stått uten norsk importør, etter at det mangeårige samarbeidet med Audiocompaniet opphørte for en tid tilbake.

I dag ble det klart at Mono AS blir ny importør og distributør for det legendariske amerikanske høyttalermerket. Mono AS er en etablert distributør av lydutstyr til Hi-Fi- og installasjonsmarkedet, med lager sentralt i Oslo.

Klipsch ble grunnlagt av Paul W. Klipsch i 1946, og er spesielt kjent for sine hornhøyttalere med høy effektivitet, stor dynamikk og lav forvrengning, som har gjort Klipsch til et spesielt yndet merke blant hi-fi og hjemmekinoentusiaster. Klipsch er i dag et stort konsern som leverer et bredt spekter av lydprodukter, med alt fra små ørepropper til store profesjonelle kino- og konserthøyttalere i sortimentet.

Les testen av Klipsch RF62mkII

Mono vil tilby et bredt utvalg av klassiske Klipsch-produkter, med fokus på høyttalere fra Reference, Palladium og Heritage-serien, samt nye  produktgrupper som bærbar lyd og TV-lydplanker.

– Vi ser frem til å kunne distribuere Klipsch’ produkter i Norge, dette er en av de ledende merkevarene innen vår bransje og vil passe godt inn i vårt sortiment og ytterligere forsterke vår posisjon i markedet som leverandør av kvalitetslydutstyr. Vi vil jobbe aktivt for at Klipsch får de markedsandelene merket fortjener”, sier daglig leder Terje Romen i en pressemelding.

www.mono.no finnes nå priser og info om de ulike Klipsch-modellene.

Les videre
Exit mobile version