McIntosh relanserer legendene

De måtte gi etter for presset, og starte produksjon igjen av de legendariske rørforsterkerne fra 60-tallet.

McIntosh har holdt på lengre enn de fleste, og har derfor en rik historie med mye gull gjennom tidene. Deres stereo rørforsterker MC275, gikk ut av produksjon for flere tiår siden, men etter langvarig press måtte de starte opp produksjonen igjen. Og nå finnes en moderne versjon av den 75 w kraftige forsterkeren, som stadig selger jevnt og trutt.

Slike fans skulle nok andre produsenter likt å ha, og McIntosh begeistret fansen enda en gang da de for noen år siden lagde en begrenset serie med de legendariske forsterkerene MC75, og C22, i en påkostet jubileumsversjon.

Et forsterkersett vi testet i 2009.

Den gang som nå, handler det om C22, en rørforforsterker med platespillerinngang, mange justeringsmuligheter og fjernkontroll. De to monoforsterkerne MC75, på 75 w hver, er som forforsterkeren holdt i det samme klassiske designet som originalene fra 60-tallet.

F0rforsterkeren C22 har 10 lydinnganger, med to balanserte og seks ubalanserte innganger, i tillegg til platespillerinnganger for Moving Coil og Moving Magnet pickuper, med valgbar belastningsmotstand og kapasitiv belastning.

Monoforsterkerne MC75 har balanserte og ubalanserte lydinnganger, og høyttalerterminaler med utganger for 2, 4 og 8 ohms høyttalerbelastninger.

Forsterkeren bruker klassiske KT88 utgangsrør, som er kjent for sin robusthet og potente effekt, og alle retroforsterkerne inklusive forforsterkeren, er oppgradert til moderne standard med komponenter, elektromagnetiske svitsjer og korte kretsløp.

Les videre
Exit mobile version