nyhet

Rørforsterker

Her er en forsterker vi ikke har sett før, og med en unik løsning på et problem.

(Foto: Produsenten)

Nye forsterkerprodusenter er ikke hverdagskost. LittleZoe er et ferskt foretagende og den integrerte rørforsterkeren her er deres første produkt. Det er i seg selv ikke særlig oppsiktsvekkende, men måten de har bygget forsterkeren på, er det.

Den er håndbygget og designet skiller seg positivt fra de firkantede boksene de fleste produsentene bruker. Forsterkeren skiller seg fra andre på et annet område også. Transformatoren er frakoblet chassiset ved at den henger i et eget bur, som hviler på koniske føtter som sender vibrasjoner ut av chassiset. I stedet for rundt i forsterkeren.

(Foto: Produsenten)

I utgangstrinnet brukes det enten fire EL34 eller 6550 vakuumrør, noe som fører effekten opp i 45 w per kanal. Biasstrømmen må justeres for hånd.

Forsterkeren er utstyrt med fire innganger for lyd, det finnes ingen DAC eller platespiller inngang her, for LittleZoe er en rendyrket analog integrert forsterker kun med linjeinnganger.

Inngangsvelger og volum justeres fra fronten, og forsterkeren har en egen bryter for de som vil lytte til musikk på lavt volum, slik at det blir lettere å stille volumet feks på veldig følsomme høyttalere.

LittleZoe debuterer på High-End 2018 i Munchen i mai, der avsløres også prisen.

 

Les videre
Exit mobile version