Kompakt Wadia-DAC

Små digitalomvandlere er både praktisk og nyttig. Bedre lyd på liten plass. Nå slipper Wadia di122 som ser ut til å oppfylle kravene.

Med det stadig økende utvalget av strømmetjenester og høyoppløste musikkfiler, følger gjerne et ønske om enda bedre lyd. Det er her en DAC eller digitalomvandler kommer inn. Den har mye bedre signalbehandling av digital musikk enn en laptop eller nettbrett.

Wadia di122 er en DAC som kan være en bra løsning for alle som ønsker å oppgradere med bedre lyd. Den er relativt kompakt og har rikelig med tilkoblinger: To digitale koaksiale, to optiske og en USB-inngang, skulle rekke for de fleste. Den har både balansert og ubalanserte lydutganger med volumontroll, slik at man kan koble den rett en forsterker.

Eller et par aktive høyttalere.

DAC-en takler fint 24-bit/192kHz signaler, og USB inngangen skal støtte lydsignaler med så mye som 32-bits dybde og både DSD (DSD 64/128), og DXD-filer (352.8kHz/384kHz). Kort sagt, den støtter de nye høyoppløste lydformatene som sakte men sikkert brer seg på nett.

En hyggelig bonus, er en hodetelefonutgang, som vi håper passer fint på dyrere hodetelefoner som Oppo PM-1 og Sennheiser HD800.

Les videre
Exit mobile version