Høyoppløst PC-lyd rett i øret

HRT HeadStreamer er en USB-DAC som tar høyoppløst lyd fra datamaskinen og sprøyter den rett i hodetelefonene.

HRT markedsfører HeadStreamer som det ideelle produktet for konsumenter som hører på musikk fra datamaskinen gjennom hodetelefoner, og som ønsker å dramatisk forbedre lydkvaliteten i forhold til den begredelige hodetelefonutgangen som sitter på alle (ja, vi mener ALLE!) datamaskiner.

Den kompakte størrelsen og lette vekt gjør USB-DAC-en meget praktisk for folk på farten. Du kan dermed få glimrende lydkvalitet på veien, i flyet eller uansett hvor du måtte ha med deg din bærbare datmaskin.

HeadStreamer er av typen asynkron, som skal sørge for lavere jitter og renere lyd, fordi den forbipasserer datamaskinens innebygde klokke. Den godtar høyoppløst lyd med en samplerate opp til 96 kHz og 24-bit dynamikkoppløsning. Dette er omtrent fire ganger mer høyoppløst enn vanlig CD-kvalitet.

HRT HeadStreamer er driverfri, av typen stikk-og-start. Pris er ikke oppgitt, men vi vil på bakgrunn av tidligere erfaring med produkter som MusicStreamer II og iStreamer gjette på et sted mellom 1500 og 2000 kroner.

audiofreaks.no

Les videre
Exit mobile version