High-end elektronikk fra MBL

Og CD-spilleren lever fortsatt!

MBL har tatt mål for seg å tilby det ypperste innen lydkvalitet i en brukervennlig innpakning.

Den integrerte forsterkeren MBL 7008 A yter 2 x 180W i 8Ω og 2 x 300W i 4Ω.

Forsterkerne
Forsterkerne i Noble-serien benytter andre generasjon av MBLs L.A.S.A. forsterkerteknologi (Linear Analog Switching Amplifier), som loves å gi en lineær frekvensrespons fullstendig uavhengig av høyttalerlast. Med andre ord skal forsterkerne fungere like godt på vriene elektrostathøyttalere som på lettdrevne hornøyttalere. Forsterkerne kan levere 36 ampere med strøm uansett.

Forforsterkeren MBL 5011 er heftig, men mangler dessverre digitale innganger.

En kjekk funksjon på forsterkerne er såkalt ”Unity Gain”, som reduserer forsterkningen hele signalet 8 dB, inkludert støy og susing. Dette skal være for å kunne gi bedre oppløsning, gjennomsiktighet og dynamikk ved lavt lydnivå.

Effektforsterkeren MBL 9007 er oppgitt til 2 x 130W og 1 x 440W i 8Ω.

Digitale produkter
I den digitale enden har CD-mekanikken i både den integrerte CD-spilleren 1531 A og det rene drivverket 1521 A fått et flytende 3-punkts fjæroppheng, montert i et meget robust kabinett for å frigjøre CD-ene fra uønskede vibrasjoner.

MBL 1521 A er et heftig CD-drivverk for de kresne.

Digitalomvandleren 1511 F er av typen 24-bit/192kHz og dessuten DSD, med to koaksiale, en optisk, en XLR og en asynkron USB digitalinngang.

Digitalomvandleren MBL 1511 F har både høyoppløst PCM og DSD dekoding, også via USB.

Synlig tegnrute
Tegnrutene på kildene og forforsterkeren er 5 tommer store av typen TFT for god synlighet, og ulike språk kan velges. Vi er imidlertid ikke sikre på om det finnes noen mulighet for skandinavisk språk.

MBLs Noble-serie vil komme i ulike fargeutførelser, og skal komme på markedet i sommertider.

Priser vites ikke, men må du spørre så har du neppe råd…

mbl.de

Les videre
Exit mobile version