Nyhet

High-End 2022 Pro-Ject Metallica Turntable

Blant Pro-Jects mange nyheter falt vi for The Metallica Turntable.

DB88E07E 3CA9 4E03 8383 DFE4817ECA0B

Pro-Ject

High-End 2022 er som de fleste high-end messer, full av merkelige produkter man knapt ser andre steder. Denne derimot, kan du snart kjøpe og sette i stuen. Pro-Ject Metallica Turntable er perfekt for Metallica-fans så klart, men den fungerer også fint med vinylplater fra andre artister.

Spilleren har Metallica-symbolet godt synlig, plassert under en remdrevet glasstallerken, og leveres med en sort Pick it S2 C pickup.

Pro-Ject X1 B og X2 B, har vi skrevet om før, men ikke denne:

Pro-Ject

Signature 12.2 kalles den, og foreløpig er dette bare et designkonsept, men kjenner vi Pro-Ject rett, kan den fort finne veien til en utvalgt hi-vi-butikk i nærheten av deg. Spilleren er som man ser, remdrevet, og har en ny arm vi ikke har sett før, og en massiv plinth hvor masse ser ut til å være det bærende elementet (sic) for den massive tallerkenen på toppen.

Pro-Ject

Denne kalles RPM 12 og er også et designkonsept, med tre armer og en plinth skjult under tallerkenen, litt Micro Seiko over denne synes vi. Og det er en god ting.

Den siste spilleren her er X8, som vi også har skrevet om før, men ikke sett i live før nå. Den kan leveres i sort, hvitt, eller valnøttfiner, og har en Ortofon Quintet Blue ferdig montert.

Pro-Ject X8
Les videre
Exit mobile version