nyhet

Google ‘Smart TV Kit’ og ny Chromecast

I forkant av Googles arrangement 9. oktober er det allerede lekket et ”Smart TV Kit”.

Foto: Reddit

Google er forventet å lansere nye produkter på scenen den 9. oktober. Men allerede har vi sett en overrasket Best Buy-kunde komme hjem med en helt ny, ikke ennå lansert versjon av Chromecast. Den skal ha forbedret Wi-Fi og Bluetooth, men noe mer vet vi ikke ennå.

I tillegg har et nytt ”Smart TV Kit” blitt lekket på Reddit, med noe som later til å være en oppdatert utgave av Home Mini, samt den nye Chromecast-enheten. Dette blir da en startpakke for å kunne gjøre TV-en enda smartere og koble den til Google Home-systemet og styre den med stemmen, takket være taleassistenten Google Assistant. Som for øvrig er Googles konkurrent til Amazon Alexa og Apple HomePod.

Google Assistant snakker norsk på mobil

Som vi vet har Google Assistant endelig kommet på norsk på kompatible Android- og iOS-mobiltelefoner, og det er forventet at smarthøyttalerne Home og Home Mini skal snakke morsmålet vårt meget snart. Antakelig rett etter lanseringen den 9. oktober, hvis ikke før.

Google Assistant finnes også i andre høyttalere, som den kommende Kygo B9/800, utvalgte smarthøyttalere fra JBL, Onkyo og Sony, og vi venter fortsatt på at Sonos One og Beam skal få Googles taleassistent, som annonsert.

Les videre
Exit mobile version