Electrocompaniet ECI-6D

Electrocompaniet lanserer ny integrert forsterker med innebygd D/A konverter.

Electrocompaniet var som vanlig på plass på årets elektronikkmesse i Las Vegas, og man kunne høre norsk vellyd fra Nordic Tone høyttalere og EC elektronikk langt ute i korridorene på luksushotellet Venetian.

I tillegg til high-end anlegget viste man også frem en rykende fersk forsterkernyhet: Electrocompaniet ECI-6 er basert på forsterkerdelen fra den populære ECI-5, med 2 x 125 watt utgangseffekt, og vil komme i flere utgaver, alle med digitale lydinnganger.

ECI-6D basismodellen har fått en helt ny 24 bit/192kHz digitalmodul om bord, for tilkobling av digitale lydkilder via koaksial, S/P DIF samt USB-innganger.

ECI-6DS inneholder en ekstra streamingmodul som lar deg spille musikk direkte fra nettverket (DLNA).

Til dette formålet har Electrocompaniet tatt frem en egen fjernkontroll med skjerm, som gjør det lett å navigere gjennom musikksamlingen, og en gratis mobil-app er også tilgjengelig.

På toppen av disse kommer en modell med HDMI inn/ut, slik at du kan hente ut lyden fra Blu-ray spillere i stereo, og sende bildet videre til en TV. Toppmodellen av ECI-6 inneholder også en avansert oppskalerings-chip som forbedrer bildet fra bildekildene dine.

Electrocompaniet ECI-6 vil koste fra ca 40.000 kroner avhengig av modell og utstyrsnivå.

www.electrocompaniet.no

Les videre
Exit mobile version