Digital platespillerforsterker

Siden vinylplater er analoge, virker det kanskje rart med en digital platespillerforsterker, men Project har en og den er ikke dyr en gang.

Ideen bak Projects nye Phono Box S, er å gi et tilbud til de mange som har kjøpt forsterker med bare digitale innganger. Siden platespillere av natur er analoge, krasjer det fullstendig med en forsterker uten analoge lydinnganger.

Den kompakte Phono Box S til 1800 kroner, løser problemet, fordi den har en digitalkonverter som omformer platespillerens analoge signal til et digitalt. Da kobler man bare Phono Box S til forsterkerens digitale inngang via en optisk kontakt.

Phono Box S kan brukes med alle typer pickuper og platespillere, og den har så gar en liten bonus i form av en ekstra analog inngang for en ekstra lydkilde. Ikke nok med det, Phono Box S har også en analog lydutgang, for de mange som fremdeles har en forsterker med analoge innganger.

Det finnes også en USB-utgang med variabel volum på phonoforsterkeren slik at man kan digitaliser LP-ene ved å koble Phono Box S til laptopen.

Les videre
Exit mobile version