Dette anlegget har du ikke sett maken til

Eller, kanskje du har det. Symbol Audios Modern Record Console, minner om radiokabinettene fra svunne tider.

Modern Record Console er et nesten komplett stereoanlegg. Vakkert utført i amerikansk valnøtt, og her snakker vi treverk, ikke trefiner. Anlegget står på en tilpasset sokkel, og under lokket befinner det seg en 2 x 15 w rørforsterker, og en platespiller. Forøvrig en Pro-Ject RPM 5.1, påmontert en Sumiko Blue Point pickup, som er integrert i kabinettet.

Det finnes ikke noen radiomottaker eller CD-spiller her, men anlegget har en trådløs mottaker integrert, slik at man kan strømme musikk til anlegget, fra en iPhone, iPod, iPad eller laptop koblet trådløst til nettverket.

I sokkelen sitter det en subwoofer, drevet av en bassforsterker, og sammen med de to 6,5-tommers fulltoneelementene, skal anlegget rekke fra relativt dyp bass, til diskant.

Frontplatene rundt høyttalerne, kan leveres i hvitt, grått eller sort, og den 166 cm brede Modern Record Console bygges bare på bestilling.

Les mer her.

Symbol Audio er ikke helt alene om å tilby potente musikkmøbler. Amerikanske Klipsch har lansert sin Console med innebygde høyttalere, og skotske Linn har forsøkt seg på et designprosjekt sammen med tyske interlübke. For å nevne noen.

Les videre
Exit mobile version