Bærbar musikkspiller fra Chord

Poly forvandler DAC-en Mojo til en high-end musikkspiller.

Chord Poly

Foto: Chord Electronics

I pressemeldingen kan vi lese at Chord Poly er en “banebrytende bærbar musikkspiller, den første av sitt slag i verden.”

Test: Chord Mojo – fantastisk lyd i lomma

Musikkspilleren Chord Poly skal pares med den bærbare digitalkonverteren Mojo, for å strømme musikk trådløst fra tilkoblede enheter. Og dermed nyte optimal lydkvalitet uansett om du er hjemme eller på reisefot.

Spilleren har en minnekortleser som støtter Micro SD i alle kapasiteter, slik at du kan laste over hele ditt høyoppløste musikkbibliotek og få førstekvalitets lydkvalitet, paret med et par gode hodetelefoner. Spilleren støtter høyoppløst musikk helt opp til 768 kHz PCM og 11,2 MHz DSD (også kjent som DSD256). Støttede filtyper inkluderer ACC, WAV, FLAC, AIFF, OGG VORBIS, ALAC, WMA og MP3.

Chord Poly er app-styrt

Chord Poly styres via en app på mobilen, det være seg Android eller iPhone. Mobilen blir da fjernkontroll, mens Poly og Mojo sørger for lydkvaliteten.

Spilleren klikkes elegant fast til Mojo, slik at de ser ut som en integrert enhet. Den er da riktignok i største laget til å gå i en vanlig bukselomme, men kan likevel være langt mer praktisk enn en stasjonær enhet.

Kan brukes med datamaskin

Chord Poly kan også brukes med datamaskin, og kan dessuten strømme fra lydfiler lagret på en nettverksharddisk, dersom du har en DLNA-app.

Sammen med Mojo skal Poly gi overlegen lydkvalitet til inntil to par hodetelefoner samtidig, men også til et hi-fi-anlegg eller bilstereo med AUX-inngang.

Chord Poly er tilgjengelig nå, til 5.995 kroner.

swsg.no

Les videre
Exit mobile version