Nyhet

Ny flaggskip-DAC fra Cambridge Audio

Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.

Cambridge Audio DacMagic 200M front

Cambridge Audio DacMagic 200M front

Den nye flaggskip-DAC-en DacMagic 200M fra Cambridge Audio har innebygd støtte for MQA, som er en måte å kunne strømme musikk med lyd høyere enn CD-kvalitet. For eksempel gjennom Tidal. Når DacMagic 200M mottar et MQA-signal, vil LED-lampene på frontpanelet lyse opp.

I hjertet sitter to ESS Sabre DAC-chiper som dekoder venstre og høyre kanal separat, for økt dynamikkområde og lav forvrengning, og Cambridge lover best mulig lyd på digital musikk, uavhengig av hvor den kommer fra. Det finnes tre ulike filterjusteringer, så du kan fintune lyden etter egen smak.

Les også RME ADI-2 DAC Du finner knapt noen bedre DAC til prisen, enn RME ADI-2 DAC.

DacMagic 200M har derfor alle nødvendige digitalinnganger, deriblant både optisk og koaksial, og dessuten USB-DAC-inngang for bruk med PC eller Mac. Denne støtter både høyoppløst PCM helt opp til 32-bit / 768 kHz, og dessuten DSD512.

Den har også både balanserte og ubalanserte analogutganger.

DacMagic 200M har akkurat det man trenger av digitale innganger, inkludert USB-DAC-inngang. Den har også Bluetooth, og dessuten både balansert og ubalansert analogutgang. Foto: Cambridge Audio

Bluetooth

Men det stopper ikke der, for DacMagic 200M støtter også trådløs Bluetooth 5.0, og har støtte for både AAC og aptX kodeker, i tillegg til standard Bluetooth-kodeken SBC.

Hodetelefoner

Det sitter en separat hodetelefonforsterker med Klasse AB-forsterkning ombord, for å gjøre det meste ut av dine hodetelefoner. Vi loves plenty med kraft og lav forvrengning til hodetelefonene.

Alt er montert i et kompakt kabinett bare 5 cm høyt, og rundt 20 cm bredt og ditto dypt. Et fint format til skrivebordet, men kan selvsagt også funke fint i hovedanlegget i dagligstuen.

DacMagic 200M – pris og tilgjengelighet

DacMagic 200M er priset til 6.995 kroner, og kommer i løpet av februar.

Norsk distributør er Mono AS.

 

P.S. Hvis du trenger mer enn en DAC, nærmere bestemt en som også har nettverksavspilling med Airplay2, Chromecast og dessuten er Roon Ready-sertifisert, se nærmere på Cambridge CXN v2.

Les videre
Exit mobile version