Beolab 14 i stereo


Et par måneder etter lanseringen av surroundanlegget BeoLab 14 presenterer Bang & Olufsen nå stereoutgaven.

Bang & Olufsen presenterer nå stereoutgaven av BeoLab 14 i form av et aktiv høyttaler- og subwoofersett. BeoLab 14 2.1 er et høyttalersystem som kan integreres med tv-er fra Bang & Olufsen eller andre produsenter og med f.eks. Bang & Olufsens Playmaker til musikkavspilling. Det hele kan styres via mobil eller nettbrett. Satelitthøyttalerne er laget i anodisert aluminium og kommer med utskiftbare frontgriller i ulike farger for å matche innredningen. De kan monteres på veggen eller i takket, samt på gulv- og hyllestativ.

Ifølge Lars Fredsgaard hos B & O har målet med BeoLab 14 2.1 vært å skape god hi-fi lyd uten store høyttalerkasser.

«Bang & Olufsens lydfilosofi er å gjengi lyden slik kunstneren vil den skal låte», forklarer Lars Fredsgaard og fortsetter:

«Vårt samarbeid med noen av verdens ledende bilprodusenter har gity våre akustikkingeniører mye kunnskap om hvordan man kan gjengi autentisk lyd i små innpakninger. Akkurat det er dette høyttalersystem det perfekte eksempel på. Selv om de er kompakte og stilfulle, er lyden fullt på høyde med højttalere som er tre ganger så store».

Beolab 14 2.1 kan utvides til 5.1 surroundsystem ved å legge til flere satelitthøyttalere. Stereoutgaven BeoLab 14 2.1 koster 18.995 kr.

www.bang-olufsen.com

Les videre
Exit mobile version