Bang & Olufsen ripper CD-ene dine

B & O s nye CD-ripper lagrer musikken din uten behov for PC.

Bang & Olufsen har i likhet med mange andre produsenter innsett at CD-mediets dager snart er talte, men samtidig trenger man jo et sted å gjøre av musikken man allerede har kjøpt. En løsning kan være å bruke PC-en for å kopiere CD-ene over til harddisk, såkalt ripping. Alternativt kan man bruke en automatisk CD-ripper.

Bang & Olufsens nye CD Ripping Device er laget for å være en kompanjong til musikksystemet Beosound 5, og gjør det enkelt å overføre musikksamlingen fra plate til harddisk. Musikken lagres lokalt på Beosound 5 sin interne harddisk.

Når du setter inn en CD. vil enheten automatisk kopiere alle sporene og starte avspillingen umiddelbart. Lydkvaliteten bevares ved at musikken lagres i det tapsfrie formatet WMA Lossless. Samtidig henter CD-ripperen artist- og albuminformasjon fra nettet slik at det blir enkelt å finne igjen musikken.

CD Ripping Device kan monteres direkte på BeoSound 5. Den er også bakoverkompatibel, slik at de som allerede eier en BeoSound 5 kan feste den på en enkel måte.

Prisen er 2.650 kroner.

www.bang-olufsen.com

Les videre
Exit mobile version