Apple Music kommer til Sonos

Flere detaljer har blitt kjent om tjenesten som har premiere i morgen.

I morgen lanseres den strømmende musikktjenesten Apple Music i 100 land, blant annet i Norge. At man kan lytte på den fra datamaskinen, på sin iPhone og iPad, er ganska selvsagt. Men det har vært litt uklart om den også kommer til å dukke opp innebygd i populær hjemmeelektronikk.

Men nå har Ian Rogers, som jobber med Apple Music, bekreftet på Twitter at den kommer til Sonos «snart, men ikke ved lansering». Igår presiserte Sonos til The Verge at det handler om en oppdatering som kommer mot slutten av året.

Det er også klart at iTunes Match skal inngå i abonnementet på Apple Music. Altså muligheten for å laste opp sine egne sanger og strømme dem, uansett om de finnes på iTunes eller ikke. I følge Apple sikter man dessuten på å øke antallet sanger man kan laste opp til 100.000 stykker.

For å lytte til Apple Music med din iPhone eller iPad må du oppdatere til iOS 8.4 som slippes i morgen klokken 17.

En time senere starter den strømmede radiostasjonen Beats 1 sine sendninger. På programmet står blant annet et intervju med Eminem. Vi kan også se frem til programledere som Dr. Dre, Drake, Pharell Williams og Elton John.

 

Les videre
Exit mobile version