Nyhet

Nintendo stenger eShop for 3DS- og Wii U-konsoller i natt

Siste sjanse til å kjøpe og laste ned spill til de håndholdte konsollene.

Allerede i fjor advarte Nintendo spillere om at de ville stenge butikken for Wii U og Nintendo 3DS. Og nå har dagen kommet, så dette er din aller siste sjanse til å kjøpe det spillet du har kikket på. Eller laste ned demoer av spill du ønsker deg.

Det er snakk om rundt 1000 (!) nedlastbare spill som forsvinner, blant annet Dr. Luigi, Pokémon Rumble U, Pushmo og Pokémon Picross, for å nevne noen.

Nintendo oppfordrer også på det sterkeste alle spillere til å innløse kreditt de har igjen på kontoen sin. Hvis du har koblet Nintendo Network ID-en din til Nintendo-kontoen din, kan også du bruke pengene til å kjøpe Nintendo Switch-spill.

Samtidig forsikrer Nintendo spillerne om at det fortsatt vil være mulig å laste ned kjøpte spill på nytt, motta oppdateringer og bruke tjenesten for online-spill. Det er bare selve butikken som stenger. Nintendo forsikrer også at de ikke har noen planer om å stenge de andre tjenestene.

Om du vil mimre tilbake på tiden med plattformen, tilbyr Nintendo et nettsted hvor du kan bli litt nostalgisk over spillprestasjonene dine.

Nintendo sier at eShop vil stenge kl 20:00 amerikansk østkyst-tid, som tilsvarer kl 01:00 skandinavisk tid.

Les videre
Exit mobile version