Nyhet

Høyttalere fra Steelseries

Vi er kjent med headsettene fra Steelseries, men nå slippes lyden ut i rommet med tre høyttalere til gaming.

arena 9 life table wide 4k

arena 9 life table wide 4k

Danske Steelseries er et kjent merke i gamingverdenen. Vi er også vant til å se gaming-headsets fra Steelseries, og vi har testet flere av dem. Ofte med svært godt resultat

Les også Perfekt kontroll Det er vanskelig å komme på noe som kan gjøres bedre på SteelSeries toppmodell.

Men nå utvider Steelseries sortimentet med en ny serie av høyttalere til gaming. Det med høyttalersettene Arena 3, Arena 7 og Arena 9. Det er snakk om hhv. et stereosystem, et 2.1-stereosystem med subwoofer og et 5.1-surroundsystem.

Steelseries Arena 9. (foto: Steelseries)

For Arena 7 og Arena 9 er fronthøyttalerne de samme, nemlig kompakte toveishøyttalere med 4″ base/mellomtone med fibermembran og en diskant silkedome. Subwooferen er utstyrt med en 6,5″ nedovervendt baseenhet. I Arena 9-systemet brukes ytterlige to av de samme toveishøyttalerne til bakkanalene, samt en senterhøyttaler.

I det billigere Arena 3-systemet er høyttalerne kun utstyrt med én 4″ enhet, og på diskantenhetens plass ser det ut til å være en bassrefleksport.

Steelseries Arena 3. (Foto: Steelseries)

I pressematerialet står det ingenting om innebygd forstereffekt, frekvensområde og maksimalt lydtrykk, men vi får hvert fall vite at lyden kan styres og tilpasses med Sonar Audio-programmet.

Pris og tilgjengelighet

Høyttalerne kan kjøpes nå. Prisen er 1.499 kroner for Steelseries Arena 3, mens Arena 7 koster 3.249 kroner og Arena 9 koster 6.399 kroner.

Les videre
Exit mobile version