Nyhet

Xiaomi lanserer Mi Smart Band 6

Kommer i hele seks forskjellige farger.

Det nye Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skjerm. Den ovale skjermen har en oppløsning på 326 ppi, som gir brukerne et godt overblikk for hurtig visning av viktig statistikk og varsler, når man er på farten eller i midten av en intens treningsøkt, lover Xiaomi.

Enheten støtter også tilpassede urskiver med over 60 temaer, som brukeren kan justere og tilpasse.

Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skjerm. (Foto: Xiaomi)

Stort utvalg av treningsmoduser

Mi Smart Band 6 er først og fremst et treningsarmbånd med innebygd aktivitetsmåler, som inkluderer 30 forskjellige treningstyper. Her finner man blant annet innendørs trening som tøying og HIIT, samt gymnastikk, zumba og street dance.

Armbåndet tilbyr også automatisk måling av 6 alminnelige treningsaktiviteter for å sikre at viktig statistikk for sporadisk aktivitet i løpet av dagen registreres korrekt og inkluderes i den daglige aktivitetsmålingen.

Brukeren får også en rekke sunnhetsovervåkningsfunksjoner. Her finner man for eks. SpO2-måling, nøyaktig pulsmåling og en søvnmåler, som registrerer dine søvnsykluser inkludert REM og pustekvalitet. Enheten leveres også med stressmåling samt en omfattende værmeldingsveiledning.

Mi Smart Band 6 støtter i alt 30 forskjellige treningstyper, herunder sykling, (Foto: Xiaomi)

Mi Smart Band 6 har opptil 14 dagers batterilevetid og en praktisk magnetisk port til rask oppladning. Mi Smart Band 6 er sertifsert til 5 ATM vannmotstand og kan brukes under svømming, snorkling eller boblebad. Enheten leveres med armbånd i 6 forskjellige farger.

Prisen blir EUR 44,99.

Les videre
Exit mobile version