Stillhet i stormens øye

Når hodetelefon-spesialisten Plantronics snakker om wearables, handler det naturligvis om noe man skal putte i øret

(Foto: Produsenten)

Med mobiltelefonen som følgesvenn kan du snakke med folk uansett hvor du er. Men i den en støyfulle virkeligheten er det ikke sikkert at folk forstår et ord du sier.

Det er et problem som amerikanske Plantronics tar seriøst, siden de lever av å lage hodetelefoner til mobil. Nylig demonstrerte de sine wearables, som for dem handler om smart teknologi til å putte i øregangen.

Foto: Plantronics

Bakgrunnen for invitasjonen var et par hodetelefoner, Voyager 5200, som visst skulle gjøre det mulig å snakke og bli forstått selv i meget støyende omgivelser. Hodetelefonene har flere forskjellige støyreduksjonsystemer, fire retningsbestemte mikrofoner gjør det mulig for elektronikken å skille din stemme fra lydene fra omgivelsene. Selv ikke en mellomsvær stormende kuling på 23 meter i sekundet skal kunne forstyrre samtalen. Likevel er det en god idè å søke ly, siden takstein kan komme flyvende.
Foto: Plantronics

HD-lyd i fred
Hvis du ikke har lyst til å snakke, men bare vil være i fred, har Plantronics også et par trådløse in-ear-hodetelefoner, BackBeat GO 3, som gir lyd i HD-kvalitet og god isolasjon mot støy fra omgivelsene. Stillhet eller ikke, uansett kan man bruke hodetelefonene til å motta telefonsamtaler og snakke ved hjelp av den innebygde mikrofonen. BackBeat Go 3 er tilgjengelig i to fargekombinasjoner, sort/blå og kobber/grå.

Begge hodetelefonene er på markedet i mai.

Priser:
BackBeat Go 3: ca 1000 kroner
Voyager 5200: ca 1250 kroner

Les videre
Exit mobile version