nyhet

Spillmus designet av spillere

50 profesjonelle spillere var med på utviklingen, som tok to år.

(Foto: Produsenten)

50 spillere og to år med utvikling tok det å lage den nye gamingmusen fra Logitech, som nettopp har blitt introdusert. Logitech G PRO er designet av profesjonelle e-sport-uttøvere. Musen har blitt til etter mer enn to års i utvikling i samarbeid med mer enn 50 profesjonelle spillere verden rundt.

Knappene på siden kan flyttes, slik at musen kan brukes av både høyre- og venstrehendte.  Foto: Logitech G

«Vi har alltid ment at den trådløse teknologien ville utvikle seg slik at profesjonelle e-sport-uttøvere kunne spille og vinne med vårt trådløse utstyr,» sier Ujesh Desai, visepresident og general manager for Logitech Gaming.

I spill er presis avlesning av musens bevegelser helt avgjørende, og Logitech G Pro er bygget på sensoren HERO 16. Denne regnes som det ypperste på markedet i dag, og kan overstige 400 IPS presisjon og levere en musfølsomhet på opptil 16,000 DPI.

Musen bruker Logitechs egen «Lightspeed» trådløse adapter, som gir en reaksjonstid på 1/1000 sekund. Den trådløse USB-mottakeren kan oppbevares inne i musen for enkel transport. Musen har avtagbare venstre- og høyreknapper på sidene, som gir like gode forutsetninger uavhengig av hvilken hånd man bruker. Den innebygde RGB-belysningen kan tilpasses ved hjelp av Logitech Gaming Software. Og har man en musematte som støtter Logitech Powerplay, kan musen også lades opp trådløst mens man spiller.

Den trådløse USB-adapteren kan «parkeres» i musen under transport. Foto: Logitech G

Pris og tilgjengelighet
Logitech G PRO trådløs gamingmus kan kjøpes fra august 2018 til en veiledende pris på 1.599 kroner.

Les videre
Exit mobile version