Slik ser nye Final Fantasy VII ut på PS4

Det er ikke bare i filmverdenen at populære titler får nytt liv: Snart blir et av tidenes mest populære datarollespill gitt ut på nytt.

(Foto: Produsenten)

Final Fantasy-serien er en av de virkelige klassikerne innen eventyr- og datarollespill. Det mest populære i rekken, Final Fantasy VII, har solgt i hele 11 millioner eksemplarer fra 1997 og frem til i dag. Det ble først introdusert til Playstation i 1997 og har i senere tid blitt konvertert til plattformer som Apple iOS, snart også til Android.

Selskapet bak FF-serien, Square Enix, jobber for tiden med en «remake» av spillet til Playstation 4. I motsetning til de hittil lanserte versjonene, dreier det seg her om et nytt spill fra bunnen av, men hvor karakterer og handling følger samme storyline som det opprinnelige spillet.

I en ikke altfor fjern framtid kan du på nytt slå følge med Cloud, Tifa, Barret og de andre heltene fra Midgar i kampen om å redde verden fra onde Sephiroth og det mektige selskapet Shinra. Nøyaktig lanseringsdato er ikke bekreftet enda, men Square Enix slapp nylig en ny teaser-trailer som sier litt om hva vi kan vente oss grafikkmessig:

Flere Playstation-klassikere lansert
Mens man venter på en remake av Final Fantasy VII, finnes det mye annet å boltre seg i for mimrende spillentusiaster. Under helgens Playstation Experience messe i San Franciso kunngjorde Sony at de slipper et knippe populære Playstation-klassikere (faktisk noen av de mestselgende spillene noensinne) som Dark Cloud, Twisted Metal Black og GTA: Vice City/San Andreas med flere til Playstation 4. Her dreier det seg nok ikke om en like ekstrem makeover som for Final Fantasy sin del, men like fullt forbedret grafikk i 1080p-oppløsning kan du nok regne med.

Les videre
Exit mobile version