Samsung Galaxy Note 4 specs lekket

Det første Galaxy Note nettbrettet ble lansert i forbindelse med IFA 2011 i Berlin under arrangementet Samsung Mobile Unpacked. Siden da har Samsung hvert år lansert en ny Note-model under IFA-messen, og vi har allerede fått invitasjon til den neste Samsung Mobile Unpacked eventen som går av stabelen 3. september.

En indonesisk online-butik, erafone, greide imidlertid ikke vente til den offisielle lanseringen og har allerede lagt ut de komplette spesifikasjonene på sin hjemmeside.

Her kan man lese seg til at Galaxy Note 4 kommer med 4G/LTE, Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n samt Wi-Fi Direct og Bluetooth 4.0. Skjermen på 5,7″ blir av typen Super AMOLED og får en imponerende oppløsning på hele 2560 x 1440 piksler, tilsvarende en pikseltetthet på 515 ppi. Operativsystemet blir Android 4.4.3 KitKat, mens en Snapdragon 805 quad-core prosessor med 4 gigabyte RAM står for hjernekraften.

Galaxy Note 4 kommer i tre utgaver med henholdsvis 16, 32 eller 64 gigabyte intern lagringsplass, som i alle tilfeller kan utvides med opptil 128 gigabyte via microSD-kort.

Ganske heftige spesifikasjoner mener vi. Hva synes du?

Les videre
Exit mobile version