Ny Mac mini ventes i februar

Hele 2013 kom og gikk uten at Apple sa et kvekk om noen ny Mac mini. Både MacBook Pro og iMac fås nå i oppdaterte versjoner basert på Intels nyeste Haswell-arkitektur, og mange mener det er på høy tid at Mac mini oppdateres til samme platform. Den lille stasjonære Mac Mini er en populær maskin til både kontor- og mediesenter-bruk.

Nå ser det ut til at en oppdatering stå for tur. I følge nettstedet Macrumors, har en belgisk nettbutikk nylig begynt å annonsere for en ny Haswell Mac mini med enten Intel Core i5 eller i7 prosessor.

Skjermdumpen ovenfor dukket i første omgang opp på Macrumor’s eget forum, og selv om det neppe er den mest pålitelige kilde å sitere, gikk en av forumbrukerne så langt, at han ringte til butikken, som bekreftet opplysningen om den kommende Mac mini-opdatering. Informationen skulle angivelig komme fra Apple, og selv om ingen kunne si noen nøyaktig dato, regnet butikken med å ha den nye Mac mini på lager innen utgangen av februar.

I følge beskrivelsen på Computerstore.be kommer den nye Mac mini med Mac OS X Mavericks, HDMI, USB 3.0, Firewire, Thunderbolt og 802.11ac wi-fi.

Les videre
Exit mobile version