Jordskred av produkter fra Acer

Her er en oversikt over høstens nye datamaskiner.

Ved det stort lanseringsarrangement i New York viste Acer frem en mengde kommende produkter. Etter å ha lyktes å vende skuten går Acer nå ikke lenger med tap, men kan satse hardt på produktutvikling og markedsføring.

Blant annet ble vi lovet en stor satsning på Windows 10-produkter «fra 1 till 100 tommer». I Skandinavia kommer man imidlertid få problemer med å holde det da enkelte av de mobile produktene som ble vist frem dessverre ikke kommer hit til lands. Men disse datamaskinene skal i det minste komme til Europa.

Aspire R11 er den minste nykomlingen i Acers sortiment av hybride bærbare datamaskiner. Skjermen kan foldes 360 grader får å benytte den som nettbrett. Pris ca 350 euro.

Acers nyeste 2-i-1 notebook, Aspire Switch 10 E, er en 10.1-tommers modell med firekjernes Intel Atom-prosessor. Det finns også en Switch 11 med et nyutviklet robust hengsel. Pris ca 300 euro.

Til skolestart blir det sluppet en hel rekke datamaskiner, for eksempel Aspire V 15 (pris ca 700 euro) med metallutførelse…

…Aspire E-serien med gode spesifikasjoner og med mange farger å velge mellom til ca 350 euro (se også innledningsbildet)…

…og Aspire ES-serien som har «alt man trenger» til en god pris (ca 250 euro).

Acer CB3-531 er en Chromebook med 15-tommers skjerm og som skal ha litt flere hestekrefter enn vanlig. Den har dessuten hela 11,5 timers batteritid, hvilket skal være rekord i størrelsesklassen. Pris ca 250 euro.

 

 

Les videre
Exit mobile version