Nyhet

Garmin Approach S62

Det finnes ikke bare en app, men også en smartklokke for golfere.

Garmin Approach S62 er ikke den første smartklokken for golfspillere, men den er litt smartere enn vanlig. Med GPS ombord kan den vise banekartet på den 1,3-tommer store fargeskjermen, som er blitt 17 prosent større enn på forgjengeren.

Den har også en ripebestandig keramisk krans – bezel – og den kan vise blant annet distanse og hindere på banen. 

Innebygget caddie

Virtual Caddie er en ny måte å analysere viktige faktorer som vindhastighet, banekart og tidligere slag sånn at den kan hjelpe spilleren å beregne beste køllevalg for neste slag.

Den støtter også spilleren på blindslag ved å vise retningen og med PlaysLike Distance hjelper den også på å  justere lengden og kompenserer for slag i opp- eller nedoverbakke, og man kan bruke Autoshot-funksjonen for å måle og registrere slagavstander.

Klokkens Green View-funksjon viser greenens utforming og lar golferen dra og slippe flagget for å få bedre nøyaktighet. Den støtter også sporing når klokken er paret med Approach CT10-køllesensorer.

Det finnes selvsagt en app til den kalt Garmin Golf som regner sammen statistikkdata fra spillet, og viser  handikapindeks, fairwaytreff og blant annet antall greentreffer i prosent. Den har også pulsmåling og man kan lese av helse- og kondisjonsnivå, og med sensoren Pulse x kan man også måle blodets oksygeninnhold.

Den har også profiler for andre aktiviteter som f.eks. løping, sykling og svømming, og den har vanlige smartklokkefunksjoner som sms-varsler, anrop, e-post og kalenderoppføringer blant annet.

Batterilevetiden på Approach S62 er oppgitt  på opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 14 dager i smartklokkemodus. Den har også Quickfit som gjør det enkelt å bytter remmmer.

Approach S62 er i salg til 6199 kr.

Les videre
Exit mobile version